Home Nout─â╚Ťi Politic ╚śedin╚Ť─â de lucru cu func╚Ťionari din cadrul unit─â╚Ťilor administrativ-teritoriale de nivelul I

╚śedin╚Ť─â de lucru cu func╚Ťionari din cadrul unit─â╚Ťilor administrativ-teritoriale de nivelul I

0
0
782

La data de 08 februarie 2017 ├«n incinta Consiliului Raional Cahul a avut loc o ╚Öedin╚Ť─â de lucru convocat─â de dl Vladimir CALM├ÄC, vicepre╚Öedintele raionului Cahul la care au participat secretarii consiliilor locale, inginerii cadastrali ╚Öi asisten╚Ťii sociali din raionul Cahul.
├Än cadrul ╚Öedin╚Ťei s-a luat act de raportul de inspec╚Ťie efectuat la Direc╚Ťia asisten╚Ť─â social─â ╚Öi protec╚Ťie a familiei de c─âtre Inspec╚Ťia Social─â cu constat─ârile ╚Öi recomand─ârile de rigoare. Au fost abordate subiecte precum completarea corect─â a cererilor ╚Öi anchetelor┬á de ajutor material ╚Öi social, introducerea eronat─â a datelor ├«n fi╚Öa electronic─â de calcul al ajutorului social, eliberarea corect─â a datelor privind terenurile agricole de╚Ťinute sau aflate ├«n folosin╚Ť─â ╚Ö.a.
Pentru a evita comiterea unor astfel de gre╚Öeli, func╚Ťionarilor publici din cadrul prim─âriilor li s-au acordat consulta╚Ťii de c─âtre speciali╚Ötii din domeniile de rigoare din cadrul Consiliului Raional Cahul.

Distribuie articolul pe:
Load More Related Articles
Load More In Politic

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *