Home Nout─â╚Ťi ╚śedin┼úa Consiliului Economic de pe l├«ng─â Pre┼čedintele raionului Cahul

╚śedin┼úa Consiliului Economic de pe l├«ng─â Pre┼čedintele raionului Cahul

0
0
535

Consiliului Economic de pe l├«ng─â Pre┼čedintele raionului Cahul s-a ├«ntrunit ├«n prima ╚Öedin╚Ť─â la data de 09 noiembrie 2017 unde au luat parte Domnul Ion GROZA, pre╚Öedintele raionului Cahul, vicepre┼čedin┼úii raionului Domnii Vlad C─â┼čuneanu ┼či Vladimir Calm├«c, consilieri raionali, reprezentan╚Ťi ai mediului de afaceri ┼či a mediului academic.
├Än cadrul Consiliului economic au fost examinate oportunit─â┼úile de dezvoltare a mediului de afaceri ree┼čind din situa┼úia actual─â din raionul Cahul.
La fel, s-a discutat despre barierele pe care le întâmpină antreprenorii,  în urma reformelor economice implementate în ultima perioadă în Republica Moldova,  precum și despre nesecitatea de a întreprinde măsuri de îmbunătăţire a climatului de afaceri pentru atragerea investiţiilor străine în raion.
Pre┼čedintele raionului a reiterat importan┼úa men┼úinerii unui dialog constructiv ├«n cadrul Consiliului pentru a discuta problemele cu care se confrunt─â mediul de afaceri ┼či a identifica ├«n comun solu┼úii eficiente.
├Än acest context, Dl Ion GROZA, a propus crearea grupurilor de lucru tematice, misiuunea c─ârora va fi propunerea de solu╚Ťii pe domenii ┼či subiecte concrete, care ulterior vor fi examinate la ┼čedin┼úele Consiliului Economic.

Distribuie articolul pe:
Load More Related Articles
Load More In Nout─â╚Ťi

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *