Home Nout─â╚Ťi ╚śedin╚Ťa Comisiei pentru Situa╚Ťii Excep╚Ťionale a raionului Cahul

╚śedin╚Ťa Comisiei pentru Situa╚Ťii Excep╚Ťionale a raionului Cahul

0
0
496

 Comisia pentru Situa╚Ťii Excep╚Ťionale din raionul Cahul s-a ├«ntrunit la data de 16 mai 2017, ├«ntr o nou─â ╚Öedin╚Ť─â. Membrii Comisiei au examinat situa╚Ťia creat─â pe teritoriul raionului Cahul ├«n urma calamit─â╚Ťilor naturale din 20-21 aprilie 2017 ╚Öi m─âsurile ├«ntreprinse pentru ├«nl─âturarea ╚Öi lichidarea consecin╚Ťelor.
 ╚śedin╚Ťa a fost prezidat─â de Dl Ion GROZA, pre╚Öedintele raionului Cahul, Dl Vladimir Calm├«c, vicepre╚Öedintele raionului, Dl Nicolae B─âlc─ânu╚Ť─â, ╚Öeful Oficiului Teritorial Cahul al Cancelariei de Stat. La ╚Öedin╚Ť─â a fost prezent─â Dna Elena BACALU, Deputat ├«n Parlamentul RM.
 ├Än cadrul ╚Öedin╚Ťei, au mai fost examinate chestiuni precum starea ╚Öi exploatarea bazinelor acvatice din raion; efectuarea lucr─ârilor de desecare a terenurilor agricole inundate de pe teritoriul localit─â╚Ťii Ro╚Öu; executarea lucr─ârilor de pompare a apei din localit─â╚Ťile raionului Cahul ├«n urma calamit─â╚Ťilor naturale din 20-21 aprilie 2017; m─âsurile ├«ntreprinse pentru a preveni r─âsp├óndirea pestei porcine africane pe teritoriul raionului.
 Un capitol aparte au constituit chestiunile cu privire la lucr─ârile de dez─âpezire ├«n urma calamit─â╚Ťilor; executarea lucr─ârilor de repara╚Ťie capital─â ╚Öi reamplasare a sta╚Ťiei de reglare a presiunii din s.Slobozia Mare; precum ╚Öi examinarea demersului SA ÔÇŁFabrica de Br├«nzeturi din CahulÔÇŁ cu privire la alocarea surselor financiare pentru repara╚Ťia sistemului de asigurare cu amoniac.

Distribuie articolul pe:
Load More Related Articles
Load More In Nout─â╚Ťi

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *