Home Nout─â╚Ťi ╚śedinta Asocia╚Ťiei Primarilor din Raionul Cahul desf─â╚Öurat─â ├«n satul Crihana Veche

╚śedinta Asocia╚Ťiei Primarilor din Raionul Cahul desf─â╚Öurat─â ├«n satul Crihana Veche

0
0
1,822

La data de 30 iunie 2017, dl Ion GROZA, pre╚Öedintele raionului Cahul, reprezentan╚Ťi ai S.A. Moldtelecom ╚Öi Centrului Militar ├«mpreun─â cu primarii unit─â╚Ťilor administrativ-teritoriale de nivelul I din raionul Cahul s-au ├«ntrunit ├«n cadrul ╚Öedin╚Ťei de lucru ├«n satul Crihana Veche.

╚śedin╚Ťa a fost deschis─â de c─âtre dl Ion DOLGANIUC, pre╚Öedintele Asocia╚Ťiei Primarilor din raionul Cahul ╚Öi dl Ion GROZA, pre╚Öedintele raionului Cahul, dup─â care a urmat prezentarea ansamblului ÔÇŁCrih─âneancaÔÇŁ format din copii ╚Öi tineri din localitate. Dna Rodica CUCEREANU, primarul s. Crihana Veche, gazd─â a ╚Öedin╚Ťei a prezentat momente din via╚Ťa localit─â╚Ťii.

├Än cadrul ╚Öedin╚Ťei au fost discutate subiecte cu privire la: contractul de acces cu privire la proprietate public─â solicitat de S.A. Moldtelecom; modul de utilizare a datelor cu caracter personal; regelement─ârile legale ce ╚Ťin de vinarea-cump─ârarea terenurilor precum ╚Öi ├«ncorporarea ├«n serviciul militar a recru╚Ťilor din raionul Cahul ├«n prim─âvara anului 2017.

Distribuie articolul pe:
Load More Related Articles
Load More In Nout─â╚Ťi

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *