Home Nout─â╚Ťi ╚śedinta Asocia╚Ťiei Primarilor din Raionul Cahul desf─â╚Öurat─â ├«n satul Andru╚Öul de Sus

╚śedinta Asocia╚Ťiei Primarilor din Raionul Cahul desf─â╚Öurat─â ├«n satul Andru╚Öul de Sus

0
1
1,499

Pre╚Öedintele raionului Cahul, dl Ion GROZA, a participat ├«n data de 10 noiembrie 2017 la ╚Öedint╚Ťa Asocia╚Ťiei Primarilor din Raionul Cahul, care s-a desf─â╚Öurat de aceast─â dat─â ├«n satul Andru╚Öul de Sus.

├Än incinta Casei de cultur─â din localitate s-au ├«ntrunit primarii unit─â╚Ťilor administrativ-teritoriale de nivelul I, precum ╚Öi reprezentan╚Ťi ai Oficiului Teritorial al Cancelariei de Stat Cahul, Serviciului Cadastral Teritorial Cahul ╚Öi Asocia╚Ťiei Transfrontaliere ÔÇŁEuroregiuunea Dun─ârea de JosÔÇŁ.

Domnull Ion GROZA, pre╚Öedintele raionului a adus la cuno╚Ötin╚Ť─â c─â s─âpt─âm├«nal, un grup de lucru din cadrul Consiliului Raional Cahul ╚Öi a serviciilor desconcentrate ├«n teritoriu, vor efectua vizite de lucru ├«n localit─â╚Ťile raionului pentru o mai bun─â comunicare ╚Öi colaborare ├«ntre factorii decizionali ╚Öi cet─â╚Ťeni.

├Än cadrul ╚Öedin╚Ťei au fost discutate subiecte cu privire la modalit─â╚Ťile de redirec╚Ťionare a resurselor financiare neutilizate, posibila delegare a registratorilor din cadrul Serviciului Cadastral Teritorial Cahul la un anumit num─âr de prim─ârii pentru eficientizarea activit─â╚Ťii autorit─â╚Ťilor APL de nivelul I, organizarea ╚Öedin╚Ťelor de lucru ╚Öi a seminarelor instructive pentru inginerii cadastrali, procedura de m─âsurare ╚Öi ├«nregistrare a digurilor, precum ╚Öi ├«ntocmirea actelor de inventariere a bunurilor ne├«nregistrate.

Dl Sorin CIOBANU, primarul s. Andru╚Öul de Sus, gazd─â a ╚Öedin╚Ťei, a ├«mp─ârt─â╚Öit din experien╚Ťa sa de activitate, dup─â care a urmat prezentarea colectivului-model ÔÇŁLa roata noroculuiÔÇŁ ┬á╚Öi au fost efectuate vizite la gr─âdini╚Ťa de copii ÔÇŁFloricicaÔÇŁ ╚Öi Gimnaziul ÔÇŁMihail SadoveanuÔÇŁ.

Distribuie articolul pe:
Load More Related Articles
Load More In Nout─â╚Ťi

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *