Home Nout─â╚Ťi ╚śedin╚Ť─â a Comisiei pentru Situa╚Ťii Excep╚Ťionale din raionul Cahul convocat─â de urgen╚Ť─â

╚śedin╚Ť─â a Comisiei pentru Situa╚Ťii Excep╚Ťionale din raionul Cahul convocat─â de urgen╚Ť─â

0
0
1,080

Comisia pentru Situa╚Ťii Excep╚Ťionale din raionul Cahul s-a ├«ntrunit de urgen╚Ť─â la data de 20 iulie 2017, ├«ntr-o nou─â ╚Öedin╚Ť─â. Membrii Comisiei au examinat situa╚Ťia creat─â pe teritoriul poligonului de de╚Öeuri al ora╚Öului Cahul ├«n urma unui incendiu ╚Öi au ├«ntreprins un plan de ac╚Ťiuni ╚Öi m─âsuri pentru stoparea ╚Öi lichidarea consecin╚Ťelor, ╚Öi anume a fumului dens emanat pe o raz─â ce a cuprins c├óteva sate.

╚śedin╚Ťa a fost prezidat─â de dl Ion GROZA, pre╚Öedintele raionului Cahul. La ╚Öedin╚Ť─â au fost prezen╚Ťi dl Vlad C─é╚śUNEANU, vicepre╚Öedintele raionului, dl Nicolae B─éLC─éNU╚Ü─é, ╚Öeful Oficiului Teritorial Cahul al Cancelariei de Stat, dl Constantin HODENCO, ╚Öef al Direc╚Ťiei Generale Finan╚Ťe a Consiliului Raional Cahul, dl Nicolae DANDE╚ś, primarul ora╚Öului Cahul, dl Ruslan ZAMFIROV, ╚Öef Procuratura raionului Cahul, dl Ion┬áCARAJA,┬á┼čeful Direc┼úiei situa┼úii excep┼úionale, dl Vladimir L├ÄSENCO, medic-╚Öef Centrul de S─ân─âtate Public─â raionul Cahul, dl primar al satului Lebedenco, ╚Öeful serviciului Poli╚Ťiei de Frontier─â.

Astfel, s-a hot─âr├ót┬á a implica mai multe utilaje tehnice, a se apela la institu╚Ťiile specializate, a fi contractate serviciile agen╚Ťilor economici pentru diminuarea ╚Öi ├«nl─âturarea fumului. De asemenea, s-a luat decizia de a aproviziona echipajul care lucreaz─â ├«n condi╚Ťiile fumului dens cu ap─â, hran─â ╚Öi m─â╚Öti pentru a le garanta siguran╚Ťa ╚Öi rezistenta ├«n procesul anevoios de ├«nl─âturare a focului ╚Öi fumului din poligonul de de╚Öeuri.

La finele ╚Öedin╚Ťei s-a hot─âr├«t a se convoca o nou─â ╚Öedin╚Ť─â pe 21 iulie 2017, pentru a analiza starea focului ╚Öi a fumului ├«n gunoi╚Öte ca rezultat al efortului ╚Öi activit─â╚Ťilor ├«ntreprinse pentru lichidarea acestuia.

 

Distribuie articolul pe:
Load More Related Articles
Load More In Nout─â╚Ťi

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *