Home Nout─â╚Ťi Raionul Cahul a fost premiat pentru transparen╚Ť─â

Raionul Cahul a fost premiat pentru transparen╚Ť─â

0
11
484

Consiliul Raional Cahul a fost premiat de c─âtre IDIS ÔÇ×ViitorulÔÇŁ, al─âturi de consiliile raionale din Str─â╚Öeni ╚Öi F─âle╚Öti, pentru asigurarea transparen╚Ťei ├«n activitatea administra╚Ťiei publice locale. Evenimentul de premiere a avut loc pe 8 noiembrie, ├«n cadrul unei conferin╚Ťe publice.

Astfel, Consiliul Raional Cahul este autoritatea care a urcat cel mai mult ├«n clasament (de la locul 29 ├«n 2016 la locul 3 ├«n 2018). ├Än acest sens, la nivel raional a fost creat Consiliul raional pentru participare, toate proiectele de decizii, c├ót ╚Öi deciziile aprobate sunt f─âcute publice pe pagina web┬áhttp://cahul.md/, iar cet─â╚Ťenii sunt implica╚Ťi activ ├«n consult─âri ╚Öi audieri publice.

┬áÔÇ×Consiliul Raional Cahul tinde s─â sporeasc─â gradul de responsabilitate a┬áadministra╚Ťiei publice fa╚Ť─â de cet─â╚Ťean, deoarece anume acesta este ┬ábeneficiar al deciziilor aprobate. Implicarea activ─â a cet─â╚Ťenilor ├«n ┬áprocesul de elaborare a actelor normative este un obiectiv de care ne conducem ├«n activitatea de zi cu ziÔÇŁ, a remarcat secretarul Consiliului Raional Cahul, Cornelia Prepeli╚Ť─â.

Autorit─â╚Ťile c├ó╚Ötig─âtoare s-au ales cu trofee ╚Öi diplome de onoare.

Distribuie articolul pe:
Load More Related Articles
Load More In Nout─â╚Ťi

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *