Home Nout─â╚Ťi Economic Produsele din Cahul prezente ├«n cadrul expozi╚Ťiei na╚Ťionale ÔÇ×Fabricat ├«n MoldovaÔÇŁ 2019

Produsele din Cahul prezente ├«n cadrul expozi╚Ťiei na╚Ťionale ÔÇ×Fabricat ├«n MoldovaÔÇŁ 2019

0
0
482

Tradi╚Ťional, la ├«nceput de an, Camera de Comer╚Ť ╚Öi Industrie a Moldovei ├«ncepe sezonul cu un eveniment  de amploare na╚Ťional─â-expozi╚Ťia multiramural─â ÔÇ×Fabricat ├«n MoldovaÔÇŁ, care  ├«n acest an a ajuns la cea de-a XVIII-a edi╚Ťie, desf─â╚Öur├óndu-se ├«n perioada 30 ianuarie – 03 februarie 2019 la Centrul Expozi╚Ťional ÔÇ×MoldexpoÔÇŁ, Chi╚Öin─âu, cu frumosul slogan ÔÇŁAcas─â.Autentic.AutohtonÔÇŁ.

La 30 ianuarie  curent a avut loc ceremonia oficial─â de inaugurare a expozi╚Ťiei na╚Ťionale ÔÇ×Fabricat ├«n MoldovaÔÇŁ la care au participat reprezentan╚Ťi ai autorit─â╚Ťilor publice centrale ╚Öi locale, conducerea CCI a Moldovei, corpul diplomatic, acreditat ├«n Moldova, agen╚Ťi economici, oameni de afaceri, mass-media, etc.

La edi╚Ťia a XVIII-a a expozi╚Ťiei ÔÇ×Fabricat ├«n MoldovaÔÇŁ ╚Öi-au expus produsele circa 450 de companii din toate regiunile Moldovei. Printre delega╚Ťii oficiali din str─âin─âtate se num─âr─â reprezentan╚Ťi din Rom├ónia, Republica Belarus, Ucraina, Turcia, Letonia, Federa╚Ťia Rus─â, Pakistan.Cu standuri colective au participat 19 consilii raionale, printre care ╚Öi Consiliul raional Cahul.

Astfel, raionul a fost repezentat de c─âtre 7 agen╚Ťi economici. SA ÔÇ×Cahul PanÔÇŁ a venit cu diverse produse de panifica╚Ťie; SRL ÔÇ×Hancost PrimÔÇŁ a propus vizitatorilor diverse articole de igien─â de calitate ├«nalt─â; mai multe tipuri de produse lactate a expus SRL ÔÇ×MilkagroÔÇŁ; SRL ÔÇ×SaviteraÔÇŁ a ├«nc├óntat vizitatorii cu diversitatea de fructe ╚Öi legume uscate; cu suvenire din lemn a venit SRL ÔÇ×TexitehÔÇŁ ╚Öi bine├«n╚Ťeles cu articolele din piele de artizanat tradi╚Ťionale ╚Öi mereu la mare c─âutare s-au l─âudat Cojan Constantin ╚Öi Zaporojan Dumitru.

├Äntru sus╚Ťinerea agen╚Ťilor economici, Consiliul raional a oferit suport financiar pentru amenajarea expozi╚Ťiilor la Centrul Interna╚Ťional ÔÇŁMoldexpoÔÇŁ.

În acest context, organizatorii au apreciat înalt colaborarea conducerii raionului și CCI a Republicii Moldova, care se materializează an de an prin participarea antreprenorilor din raionul Cahul.

Expozi╚Ťia are drept scop sus╚Ťinerea produc─âtorilor autohtoni, ├«ntreprinderilor mici ╚Öi mijlocii, promovarea produselor ╚Öi serviciilor moldovene╚Öti at├ót ├«n ╚Ťar─â c├ót ╚Öi peste hotare.


Distribuie articolul pe:
Load More Related Articles
Load More In Economic

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *