Home Nout─â╚Ťi Prevederile legisla╚Ťiei ├«n domeniul ajutorului de stat ├«n aten╚Ťia Administra╚Ťiei Publice Locale din raionul Cahul

Prevederile legisla╚Ťiei ├«n domeniul ajutorului de stat ├«n aten╚Ťia Administra╚Ťiei Publice Locale din raionul Cahul

0
0
198

La 12 aprilie 2019, ├«n sala de ╚Öedin╚Ťe a Consiliului Raional Cahul, reprezentan╚Ťii Consiliului Concuren╚Ťei au sus╚Ťinut un seminar de informare practic─â a reprezentan╚Ťilor APL-urilor din raionul Cahul.

Evenimentul a ├«ntrunit peste 50 de reprezentan╚Ťi ai autorit─â╚Ťilor publice locale din regiune.

├Än cadrul evenimentului, membrii Consiliului Concuren╚Ťei au prezentat modalit─â╚Ťile de raportare a ajutorului de stat ╚Öi au vorbit despre obligativitatea raport─ârii tuturor ajutoarelor de stat. ├Än special au fost abordate subiecte ce ╚Ťin de: obliga╚Ťiile furnizorului ajutorului de stat, completarea formularelor de raportare a ajutoarelor de minimis ╚Öi ajutoarelor de stat acordate ├«n anul 2018 de c─âtre APL-uriprocedura de acordare ajutorului de minimis, Sistemul Informa┼úional Registrul Ajutoarelor de Stat din Moldova (SIRASM).

Ulterior, discu╚Ťiile s-au axat pe Serviciile de Interes economic general ╚Öi ├«n special pe implementarea prevederilor p. 34-35 din Programul na╚Ťional ├«n domeniul concuren╚Ťei ╚Öi ajutorului de stat pentru anii 2017-2020. 

Reiter─âm, c─â ├«n conformitate cu prevederile Legii nr. 139 din 15.06.2012 cu privire la ajutorul de stat, furnizorii de ajutor de stat urmeaz─â s─â raporteze Consiliului Concuren╚Ťei toate ajutoarele de stat acordate pe perioada anului 2018. Termenul limit─â de raportare a ajutoarelor de stat este 31 martie 2019.

Distribuie articolul pe:
Load More Related Articles
Load More In Nout─â╚Ťi

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *