Home Nout─â╚Ťi Port ├«n suflet dor de sat

Port în suflet dor de sat

0
13
533

La 8 noiembrie 2018, cet─â╚Ťenii satului Slobozia Mare s-au adunat de la mic la mare ├«n centrul localit─â╚Ťii pentru a marca Hramul satului cu genericul ÔÇ×Port ├«n suflet dor de satÔÇŁ. La aceast─â s─ârb─âtoare localnicii au dat start unui nou festival ÔÇô ┬áÔÇ×Festivalul horelorÔÇŁ, au inaugurat parcul ÔÇ×Aleea slobozienilorÔÇŁ ╚Öi scena de var─â, proiecte de suflet, care au fost posibile datorit─â sprijinului Consiliului Raional Cahul, a Consiliului local, bugetului de stat, ÔÇ×Solidarity Fund PLÔÇŁ ├«n Republica Moldova, b─â╚Ötina╚Öilor pleca╚Ťi de acas─â, c─ârora dna Valentina Carastan, primarul localit─â╚Ťii, a mul╚Ťumit ╚Öi ╚Öi-a exprimat recuno╚Ötin╚Ťa.

La eveniment au fost prezen╚Ťi ╚Öi oaspe╚Ťi de onoare, ├«ntre care pre╚Öedintele raionului Cahul, Ion Groza, primarii parteneri GAL ÔÇ×Lunca Prutului de JosÔÇŁ, care au venit cu daruri pentru localitate. De asemenea, au participat me╚Öteri populari, produc─âtori locali, colectivele artistice din satele aflate ├«n Lunca Prutului de Jos, care au ├«nc├«ntat gusturile ╚Öi privirile celor prezen╚Ťi la s─ârb─âtoare prin expozi╚Ťiile de produse tradi╚Ťionale.

Printre cuvintele de felicitare pentru realiz─ârile satului Slobozia Mare, dl Ion Groza, pre╚Öedintele raionului, ┬áa exprimat ├«ndemnul: ÔÇ×Dragostea┬á fa┼ú─â de oamenii dragi, de locurile natale, de casa p─ârinteasc─â, ne face mai omeno┼či ┼či mai buni la suflet. S─â nu ne uit─âm cuibul, s─â vizit─âm c├«t mai des p─ârin┼úii care ne┬áa┼čteapt─â mereu cu mare ner─âbdare. S─â purt─âm┬á├«n suflet mereu dragostea de satul natalÔÇŁ.

Distribuie articolul pe:
Load More Related Articles
Load More In Nout─â╚Ťi

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *