Home Nout─â╚Ťi Oportunitate pentru tinerii speciali╚Öti de limba englez─â

Oportunitate pentru tinerii specialiști de limba engleză

0
1
969

Consiliul Raional Cahul informeaz─â c─â termenul ini╚Ťiativei lansate de IREX Moldova ╚Öi finan╚Ťate de Ambasada Statelor Unite ale Americii ├«n Republica Moldova este prelungit p├«n─â mar╚Ťi, 12 septembrie 2017.

Amintim c─â aceast─â ini╚Ťiativ─â are scopul de a ├«ncuraja profesorii tineri de limb─â englez─â din Moldova s─â acorde asisten╚Ť─â ├«n ├«nv─â╚Ťarea limbii engleze unui grup amplu de persoane prin intermediul re╚Ťelei de biblioteci publice. Profesorii de limb─â englez─â selecta╚Ťi, care au absolvit recent universitatea ╚Öi activeaz─â ├«n ╚Öcolile din afara capitalei, vor desf─â╚Öura Cluburi conversa╚Ťionale de englez─â, utiliz├ónd resurse ╚Öi metode moderne. Prin intermediul ini╚Ťiativei se vor consolida parteneriatele ├«ntre biblioteci ╚Öi profesorii de la nivel local, iar Cluburile conversa╚Ťionale de englez─â vor fi promovate la nivel na╚Ťional drept un valoros serviciu modern de bibliotec─â.

Este o oportunitate┬á pentru biblioteci de a avea cluburi de englez─â ├«n care cet─â╚Ťenii s─â poat─â studia limba englez─â gratuit, fiind instrui╚Ťi de un profesor de limb─â englez─â. To╚Ťi profesorii vor fi remunera╚Ťi.

Candida╚Ťii trebuie s─â ├«ntruneasc─â urm─âtoarele criterii de eligibilitate:

  • S─â fie cet─â╚Ťean, locuitor sau rezident permanent al Republicii Moldova;
  • S─â de╚Ťin─â diplom─â de absolvire a studiilor universitare (patru sau cinci ani de studii) la momentul aplic─ârii;
  • S─â aib─â o experien╚Ť─â de predare de maximum 2 ani;
  • S─â lucreze ╚Öi locuiasc─â ├«n afara municipiului Chi╚Öin─âu;
  • S─â aib─â v├órsta cuprins─â ├«ntre 23-30 ani;
  • S─â expedieze formularul de aplicare complet p├ón─â la 12 septembrie 2017.

 

Candida╚Ťii vor fi evalua╚Ťi indiferent de rasa, culoarea, religia, origina, nevoile speciale sau genul acestora. Concursul pentru ini╚Ťiativa CCE se desf─â╚Öoar─â ├«n baza criteriilor de merit ╚Öi este deschis pentru to╚Ťi cei care ├«ndeplinesc condi╚Ťiile de eligibilitate.

Formularul este anexat mai jos, precum și poate fi descărcat de pe:
https://drive.google.com/a/irex.org/file/d/0B2cG6LYAlg5ba0FweVQ2Y0JRbDg/view?usp=sharing

Pentru ├«ntreb─âri adi╚Ťionale, v─â rug─âm s─â scrie╚Ťi la adresa┬áecc@novateca.md, indic├ónd subiectul ÔÇ×Club conversa╚Ťional de englez─âÔÇŁ sau s─â telefona╚Ťi la num─ârul 069476477.

Distribuie articolul pe:
Load More Related Articles
Load More In Nout─â╚Ťi

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *