Home Nout─â╚Ťi Oameni ai culturii din raionul Cahul s-au ├«ntrunit ├«n cadrul serb─ârii cu prilejul Zilei profesionale a lucr─âtorilor din domeniul culturii

Oameni ai culturii din raionul Cahul s-au întrunit în cadrul serbării cu prilejul Zilei profesionale a lucrătorilor din domeniul culturii

0
0
385

Ast─âzi, 24 mai, oameni ai culturii din raionul Cahul s-au ├«ntrunit ├«n cadrul festivit─â╚Ťii consacrate Zilei profesionale a lucr─âtorilor din domeniul culturii, eveniment organizat de Sec╚Ťia Cultur─â a Consiliului Raional Cahul.

La sebare au participat directorii caselor ╚Öi c─âminelor de cultur─â, a ╚Öcolilor de ├«nv─â╚Ť─âm├ónt artistic, conduc─âtorii colectivelor artistice din raion. Participan╚Ťii au fost ├«nc├ónta╚Ťi cu un program artistic prezentat de copiii ╚Öcolii muzicale ╚Öi teatrale din municipiul Cahul.

Prezent la eveniment, vicepre╚Öedintele raionului Cahul, Vladimir Calm├«c┬á a exprimat un mesaj de felicitare ╚Öi apreciere pentru munca dedicat─â ╚Öi responsabil─â realizat─â de angaja╚Ťii din cultur─â ╚Öi a ├«nm├ónat diplome speciali╚Ötilor din cultur─â.

Dup─â partea festiv─â a evenimentului, alaiul oamenilor iubitori de frumos, de cultur─â vor ├«ntreprinde o vizit─â ├«n cadrul ╚ścolii de Pictur─â din municipiul Cahul pentru a admira vernisajul lucr─ârilor create de elevii institu╚Ťiei.

Cu un mesaj de felicitare pentru oamenii care își consacră talentul și dragostea cântecului și dansului, promovării patrimoniului cultural vine și vicepreședintele raionului Cahul, Sergiu Drangoi:

ÔÇ×Stima╚Ťi angaja╚Ťi din domeniul culturii!

Ziua lucr─âtorului din cultur─â pe care o s─ârb─âtorim a III ÔÇô a duminic─â a lunii mai, ├«mi ofer─â ocazia s─â adresez sincere felicit─âri tuturor celor care ├«╚Öi dedic─â activitatea crea╚Ťiei ╚Öi prop─â╚Öirii valorilor patrimoniului cultural na╚Ťional.

V─â suntem recunosc─âtori ╚Öi ne exprim─âm respectul nostru pentru activitatea pe care o desf─â╚Öura╚Ťi cu d─âruire de sine ╚Öi ├«nalt profesionalism. F─âr─â cultur─â via╚Ťa nu poate exista. Dumneavoastr─â sunte╚Ťi f─âuritorii de frumos, pilonii pe care se sprijin─â unul din cele mai importante temple ale ╚Ť─ârii noastre ÔÇô Cultura. S─â fi╚Ťi mereu ├«n lumina frumosului pentru a v─â realiza visele ╚Öi speran╚Ťele, n─âzuin╚Ťele ╚Öi aspira╚Ťiile.

V─â dorim mult profesionalism, t─ârie de caracter ╚Öi perseveren╚Ť─â ├«n tot ceea ce face╚Ťi, bun─âstare familiilor Dumneavoastr─â ╚Öi c├ót mai multe ├«mpliniri.

Cu respect ╚Öi considera╚Ťie,

Vicepreședintele raionului Cahul

Sergiu DrangoiÔÇŁ

 

Distribuie articolul pe:
Load More Related Articles
Load More In Nout─â╚Ťi

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *