Home Nout─â╚Ťi Municipiul Cahul a g─âzduit Or─â╚Öelul European 2019

Municipiul Cahul a găzduit Orășelul European 2019

0
0
178

La 18 mai 2019, ├«n municipiul Cahul, a fost organizat ÔÇ×Or─â╚Öelul European 2019ÔÇŁ, ├«n contextul serb─ârii Zilei Europei. Activitatea a fost organizat─â de Delega╚Ťia Uniunii Europene ├«n Republica Moldova ├«n parteneriat cu Prim─âria municipiului Cahul.

La aceast─â activitate au participat mai mul╚Ťi ambasadori ai statelor membre UE, deputa╚Ťi, reprezenta╚Ťi ai autorit─â╚Ťilor centrale ╚Öi locale, organiza╚Ťii donatoare ╚Öi oaspe╚Ťi ai municipiului Cahul.

Or─â╚Öelul European este un eveniment de anvergur─â┬á pentru to┼úi doritorii de a cunoa┼čte oportunit─â┼úile programelor europene, c├ót ╚Öi de a scoate ├«n eviden╚Ť─â contribu╚Ťia ╚Öi suportul considerabil oferit de Uniunea European─â ├«n dezvoltarea ╚Ť─ârii noastre ╚Öi regiunii de Sud.

Mai multe state au expus ├«n corturi, tradi╚Ťiile culturale, gastronomie, proiectele pe care le realizeaz─â ├«n R.Moldova. De asemenea, s─ârb─âtoarea a g─âzduit mai multe repere de inspira┼úie pentru institu┼úiile Republicii Moldova care beneficiaz─â de proiectele finan┼úate de Uniunea European─â.

 

Distribuie articolul pe:
Load More Related Articles
Load More In Nout─â╚Ťi

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *