Home Nout─â╚Ťi Mesajul pre╚Öedintelui raionului, Ion Groza, cu ocazia zilei de 9 Mai

Mesajul președintelui raionului, Ion Groza, cu ocazia zilei de 9 Mai

0
6
525

Stima╚Ťi locuitori ai raionului Cahul,

Ziua de 9 mai poart─â o semnifica╚Ťie dubl─â, fiind marcate sf├ór╚Öitul celui de-al Doilea R─âzboi Mondial ╚Öi Ziua Europei.

Pentru noi, s─ârb─âtorirea acestei zile este un prilej de ├«ndreptare a g├óndurilor pline de recuno╚Ötin╚Ť─â c─âtre genera╚Ťiile de lupt─âtori ╚Öi eroi care au contribuit, cu mari sacrificii, la asigurarea p─âcii ╚Öi bun─âst─ârii pe p─âm├ónt. Adresez recuno╚Ötin╚Ť─â veteranilor pentru curajul ╚Öi devotamentul de care au dat dovad─â pe c├ómpul de lupt─â, pentru eforturile depuse spre a asigura un viitor pa╚Önic ╚Öi lini╚Ötit pentru noi, pentru genera╚Ťiile tinere, pe care ├«i ├«ndemn s─â poarte cinstea cuvenit─â, s─â aprecieze ceea ce a fost construit cu pre╚Ťul s─ân─ât─â╚Ťii ╚Öi al propriei vie╚Ťi.

Totodat─â, la 9 Mai este s─ârb─âtorit─â ╚Öi Ziua Europei – zi ├«n care valori ca pacea ╚Öi unitatea, libertatea ╚Öi democra╚Ťia, respectul pentru demnitatea uman─â ╚Öi egalitatea sunt promovate pentru men╚Ťinerea p─âcii ╚Öi cooper─ârii ├«ntre state.

├Än acest context, exprim felicit─âri tuturor cet─â╚Ťenilor, dorindu-le s─ân─âtate ╚Öi lini╚Öte interioar─â, pace ╚Öi solidaritate, bun─âstare ╚Öi speran╚Ť─â ├«ntr-un viitor luminos!

Mul╚Ťumim tuturor acelora care au asigurat un viitor pa╚Önic pentru noi ╚Öi pentru urma╚Öii no╚Ötri!

Cu profund respect,

Ion Groza,

Președintele raionului Cahul

Distribuie articolul pe:
Load More Related Articles

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *