Home Nout─â╚Ťi Mesajul pre╚Öedintelui raionului Cahul, Ion Groza, cu prilejul Zilei Poli╚Ťiei de Frontier─â

Mesajul pre╚Öedintelui raionului Cahul, Ion Groza, cu prilejul Zilei Poli╚Ťiei de Frontier─â

0
5
994

Stima╚Ťi poli╚Ťi╚Öti de frontier─â,

Cu prilejul anivers─ârii Zilei Poli╚Ťiei de Frontier─â, aten╚Ťia noastr─â se ├«ndreapt─â c─âtre cei care ╚Öi-au ales ca meserie s─â vegheze la lini╚Ötea ╚Öi siguran╚Ťa frontierelor comunit─â╚Ťii ├«n care tr─âiesc – str─âjerii ╚Ť─ârii.

Evenimentul pe care ├«l celebra╚Ťi ├«mi ofer─â deosebita ocazie de a-mi exprima admira╚Ťia pentru devotamentul, efortul ╚Öi profesionalismul de care da╚Ťi dovad─â ├«n realizarea obiectivelor, c├ót ╚Öi responsabilitatea ╚Öi seriozitatea cu care trata╚Ťi rigorile meseriei dumneavoastr─â.

Apreciem ├«n mod deosebit fructuoasa colaborare dintre institu╚Ťiile noastre. Determinarea cu care v─â face╚Ťi datoria ├«nseamn─â pentru noi garan╚Ťia unei vie╚Ťi mai lini╚Ötite ╚Öi sigure.

V─â doresc s─â ob╚Ťine╚Ťi ╚Öi ├«n viitor succese deosebite ├«n importanta activitate pe care o desf─â╚Öura╚Ťi. Pentru poli╚Ťi╚Ötii de frontier─â, dar ╚Öi familiile acestora, transmit toate g├óndurile bune, ur─âri de s─ân─âtate ╚Öi mult─â putere de munc─â, pentru a r─âspunde cu promptitudine ╚Öi maxim─â eficien╚Ť─â ├«n orice situa╚Ťii.
La Mul╚Ťi ani, Poli╚Ťia de Frontier─â!

Cu deosebit respect,
Ion GROZA, președintele raionului Cahul

Distribuie articolul pe:
Load More In Nout─â╚Ťi

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *