Home Nout─â╚Ťi Mesajul pre╚Öedintelui raionului Cahul, Ion Groza, cu prilejul Zilei Lucr─âtorului Medical ╚Öi a Farmacistului

Mesajul președintelui raionului Cahul, Ion Groza, cu prilejul Zilei Lucrătorului Medical și a Farmacistului

0
17
686

Stima╚Ťi lucr─âtori din sistemul ocrotirii s─ân─ât─â╚Ťii,

Cu prilejul s─ârb─âtorii profesionale ÔÇô Ziua Lucr─âtorului Medical ╚Öi a Farmacistului, v─â adresez cele mai sincere felicit─âri ╚Öi ├«nalte considera╚Ťiuni.

Sunte╚Ťi cei care sta╚Ťi mereu la straja s─ân─ât─â╚Ťii publice pentru a asigura o societate s─ân─âtoas─â, de aceea exprim calde mul╚Ťumiri pentru devotamentul de care da╚Ťi dovad─â ├«n munca de fiecare zi, pentru perseveren╚Ťa ╚Öi sacrificiul cu care alina╚Ťi suferin╚Ťele pacien╚Ťilor, pentru abnega╚Ťia cu care sta╚Ťi ├«n serviciul cet─â╚Ťenilor, pentru speran╚Ťele d─âruite cu mult profesionalism ╚Öi dedica╚Ťie.

Profesia pe care o practica╚Ťi este considerat─â una dintre cele mai nobile ╚Öi responsabile. Prin urmare, v─â ├«ndemn s─â p─âstra╚Ťi devotament profesiei, perseveren╚Ť─â ╚Öi ardoare ├«n acordarea serviciilor medicale de calitate, empatie ╚Öi c─âldur─â omeneasc─â!

├Än numele Consiliului Raional, dar ╚Öi personal, v─â felicit ╚Öi v─â doresc mult─â s─ân─âtate, activitate fructuoas─â, ┬áputere de munc─â, motiva╚Ťii pentru performan╚Ť─â ╚Öi perfec╚Ťionare continu─â ╚Öi ├«mpliniri remarcabile.

V─â aducem toat─â recuno╚Ötin╚Ťa pentru devotamentul ╚Öi d─âruirea Dumneavoastr─â!

Cu respect,
Președintele raionului Cahul
Ion GROZA

Distribuie articolul pe:
Load More Related Articles
Load More In Nout─â╚Ťi

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *