Home Nout─â╚Ťi Mesajul pre╚Öedintelui raionului Cahul, Ion Groza, cu prilejul Zilei Interna╚Ťionale a Copilului

Mesajul pre╚Öedintelui raionului Cahul, Ion Groza, cu prilejul Zilei Interna╚Ťionale a Copilului

0
15
650

Stima╚Ťi p─ârin╚Ťi, dragi prieteni,

1 Iunie, Ziua Copilului, reprezint─â cel mai bun prilej de a s─ârb─âtori copiii ╚Öi copil─âria – v├órst─â la care mugurul omenesc de-abia se deschide la via╚Ť─â ╚Öi viseaz─â ginga╚Ö, v├órst─â care ne treze╚Öte ├«ntotdeauna ├«n suflet un sentiment de melancolie.

Copiii reprezint─â cea mai mare bog─â╚Ťie pe care o avem, iar asigurarea unei copil─ârii fericite ╚Öi ├«n siguran╚Ť─â este o sarcin─â a fiec─ârei familii, a fiec─âruia dintre noi, a oric─ârei societ─â╚Ťi. Zi de zi trebuie s─â ne reamintim c├ót de important─â este educa╚Ťia pentru viitorul copiilor no╚Ötri ╚Öi c─â trebuie s─â ac╚Ťion─âm pentru a le asigura un viitor mai bun, de a le oferi iubirea ╚Öi aprecierea noastr─â.

În acecastă zi nu trebuie să uităm nici acei copii care nu au parte de căldura părintească, pentru că doar împreună putem ajuta și contribui la bunăstarea și educarea lor.

Iar vou─â, iubi╚Ťi copii,

V─â doresc s─â fi╚Ťi s─ân─âto╚Öi, s─â ave╚Ťi parte de grij─â ╚Öi iubire, dragoste ╚Öi afec╚Ťiune pentru a cre╚Öte fii ╚Öi fiice destoinice, m├óndri de familia ╚Öi ╚Ťara ├«n care a╚Ťi crescut. V─â doresc s─â ave╚Ťi o copil─ârie frumoas─â ╚Öi vesel─â, s─â v─â bucura╚Ťi de toate momentele din via╚Ťa voastr─â, s─â ave╚Ťi o via╚Ť─â lini╚Ötit─â ╚Öi lipsit─â de griji, fiind mereu ├«nconjura╚Ťi de dragostea p─ârin╚Ťilor.

Odat─â cu sosirea vacan╚Ťei mult a╚Öteptate, urez tuturor copiilor un timp de odihn─â frumos, vesel ╚Öi plin de experien╚Ťe emo╚Ťionante, dup─â care s─â reveni╚Ťi cu mult entuziasm, dorin╚Ť─â ╚Öi for╚Ť─â ├«n lumea cuno╚Ötin╚Ťelor.

La Mul╚Ťi Ani tuturor copiilor!

Cu deosebit respect,

Ion GROZA

Președintele raionului Cahul

 

Distribuie articolul pe:
Load More Related Articles
Load More In Nout─â╚Ťi

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *