Home Nout─â╚Ťi Mesajul pre╚Öedintelui raionului Cahul cu ocazia Zilei Interna╚Ťionale a Copilului

Mesajul pre╚Öedintelui raionului Cahul cu ocazia Zilei Interna╚Ťionale a Copilului

0
0
787

Stima╚Ťi p─ârin╚Ťi, dragi copii┬á!

├Än aceast─â zi frumoas─â, c├«nd vara ├«╚Öi intr─â ├«n drepturi ╚Öi vacan╚Ťa d─â tonul pentru odihn─â ╚Öi aventur─â, V─â adresez cele mai sincere ur─âri de s─ân─âtate, prosperare ╚Öi bucurii binemeritate. Cea mai frumoas─â v├«rst─â este Copil─âria. C─âci ea, Copil─âria, ├«ntotdeauna treze╚Öte ├«n sufletul nostru un sentiment de melancolie, anume aceasta este v├«rsta la care mugurul omenesc de-abia se deschide la via╚Ť─â ╚Öi viseaz─â ginga╚Ö. De aceea, Ziua Interna╚Ťional─â a Copilului este un prilej de a s─ârb─âtori cea mai frumoas─â perioad─â din via╚Ťa unui om, dar ├«n acela╚Öi timp, de a ne responsabiliza, pe noi cei maturi ╚Öi mai mult, pentru a cre╚Öte o genera╚Ťie calitativ superioar─â nou─â.

1 iunie este ziua ├«n care con╚Ötientiz─âm ╚Öi mai mult c─â interesul pentru copil trebuie s─â fie unul primordial ╚Öi c─â to╚Ťi copii au nevoie zi de zi de sus╚Ťinerea, dragostea ╚Öi aten╚Ťia noastr─â. Pe l├«ng─â dragostea ╚Öi confortul ne├«nlocuit al familiei, societatea are ╚Öi ea un rol hot─âr├«tor ├«n formarea genera╚Ťiilor de m├«ine.

Copii din raionul Cahul sunt inteligen╚Ťi, frumo╚Öi, educa╚Ťi, capabili, harnici ╚Öi plini de ini╚Ťiativ─â. Ei merit─â ├«n toat─â deplin─âtatea grija noastr─â deosebit─â ╚Öi trebuie s─â facem tot posibiliul ╚Öi imposibilul pentru a le asigura un viitor corespunz─âtor la noi acas─â.

Odihn─â pl─âcut─â ├«n Vacan╚Ťa Mare, dragi copii┬á!!! La mul╚Ťi ani tuturor copiilor ╚Öi celor care ├«nc─â se mai simt copii┬á!!!

S─â ave╚Ťi o copil─ârie frumoas─â, s─â cre╚Öte╚Ťi cu z├«mbetul pe buze, iar via╚Ťa noastr─â s─â fie asemeni unui cer senin┬á!

Cu respect,
Președintele raionului Cahul
Ion GROZA

 

 

Distribuie articolul pe:
Load More Related Articles
Load More In Nout─â╚Ťi

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *