Home Nout─â╚Ťi Mesajul de multumire a Doamnei Maria Sarabas, Artista a poporului din RM pentru Ion Groza, Presedinele Raionului Cahul

Mesajul de multumire a Doamnei Maria Sarabas, Artista a poporului din RM pentru Ion Groza, Presedinele Raionului Cahul

0
0
525

Stimate  dle Președinte Ion Groza
precum și membri ai Consilului Raional Cahul,

┬á ┬á ┬á V─â mul╚Ťumesc┬á pentru ├«nalta apreciere ╚Öi distinc╚Ťie pe care mi-a╚Ťi┬á acordat-o: Cet─â╚Ťean de onoare a raionului Cahul.┬á Aceste sate┬á blajine ╚Öi cumin╚Ťi, ├«n╚Öirate┬á ├«n Lunca Prutului de Jos┬á sunt ad├ónc imprimate ├«n┬á memoria ╚Öi inima┬á mea┬á ╚Öi ├«mi sunt extrem de dragi┬á din frageda copil─ârie. Pentru mine ele sunt cele mai frumoase locuri de pe Mapamond!! Acest col╚Ťi╚Öor de rai din Sudul Basarabiei a dat lumii┬á personalit─â╚Ťi marcante┬á ├«n cultura muzical─â a neamului rom├ónesc. Sunt m├óndr─â s─â fiu ╚Öi eu parte din sufletul acestui p─âm├ónt! De la ├«nceputul carierei mele artistice, melomanii muzicii populare din zon─â mi-au dat aripi s─â zbor ╚Öi s─â visez,┬á s─â muncesc ╚Öi s─â am un crez, m-au sus╚Ťinut┬á ╚Öi tot ei m-au lansat ├«n lumea mare a scenei profesioniste, fapt pentru care le spun din toat─â inima un sincer MULTUMESC.┬á ├Äntodeauna am avut deosebita pl─âcere ╚Öi o adev─ârat─â revela╚Ťie┬á s─â fiu prezent─â ├«n s─âlile de spectacole┬á de la SUD!!!
Cu ocazia sărbătorilor de Sfintele Paști, tuturor Vă urez multă sănătate și prosperitate, realizări în toate! Dumnezeu să ne ocrotească pe NOI TOȚI!!

HRISTOS A ÎNVIAT !!

Cu tot dragul de VOI,

Artist  al Poporului din RM

┬áMaria SARABA╚ś

Distribuie articolul pe:
Load More Related Articles
Load More In Nout─â╚Ťi

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *