Home Nout─â╚Ťi Mesajul de felicitare al pre╚Öedintelui raionului cu ocazia s─ârb─âtorii profesionale – Ziua Poli╚Ťiei

Mesajul de felicitare al pre╚Öedintelui raionului cu ocazia s─ârb─âtorii profesionale – Ziua Poli╚Ťiei

0
9
321

Stima╚Ťi colaboratori ai Poli╚Ťiei,

S─ârb─âtoarea dumneavoastr─â profesional─â – Ziua Poli╚Ťiei, pe care o marca╚Ťi la 18 decembrie, ├«mi ofer─â deosebitul prilej de a v─â adresa felicit─âri c─âlduroase, ur─âri de s─ân─âtate ╚Öi succese ├«n serviciul pe care ├«l oferi╚Ťi raionului Cahul.

Ave╚Ťi o mare responsabilitate ├«n misiunile pe care le desf─â╚Öura╚Ťi, aceea de a veghea la bunul mers al vie╚Ťii cet─â╚Ťenilor, la respectarea ordinii publice, la cre╚Öterea calit─â╚Ťii vie╚Ťii ├«n raionul nostru. Seriozitatea, disciplina ╚Öi profesionalismul de care da╚Ťi dovad─â sunt c├óteva din motivele pentru care merita╚Ťi felicit─ârile noastre, respectul ╚Öi considera╚Ťia al─âturi de g├óndurile bune fa╚Ť─â de dumneavoastr─â.

Mul╚Ťumesc tuturor poli╚Ťi╚Ötilor pentru profesionalismul, onoarea ╚Öi d─âruirea de care dau dovad─â ├«n ├«ndeplinirea sarcinilor ce au ca prim obiectiv siguran╚Ťa cet─â╚Ťenilor. V─â asigur c─â ├«ntotdeauna voi trata cu aten╚Ťie orice problem─â pe care o ├«nt├ómpina╚Ťi, pentru c─â avem nevoie de oameni dedica╚Ťi profesiei lor, de condi╚Ťii de calitate pentru desf─â╚Öurarea activit─â╚Ťii, de respect pentru uniforma pe care, cu onoare, o purta╚Ťi.

LA MUL╚ÜI ANI Poli╚Ťiei din raionul Cahul!

Dumnezeu s─â v─â ocroteasc─â!

Cu profund─â considera╚Ťie,

Președintele raionului Cahul

Ion GROZA

Distribuie articolul pe:
Load More Related Articles
Load More In Nout─â╚Ťi

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *