Home Nout─â╚Ťi Lansarea oficial─â la Cahul a voluntariatului ├«n Poli╚Ťia de Frontier─â

Lansarea oficial─â la Cahul a voluntariatului ├«n Poli╚Ťia de Frontier─â

0
0
600

Ast─âzi, 5 decembrie 2017, odat─â cu marcarea Zilei Interna╚Ťionale a Voluntariatului, ├«n cadrul Sectorului Poli╚Ťiei de Frontier─â Cahul (SPF Cahul) s-a desf─â╚Öurat lansarea oficial─â a voluntariatului ├«n Poli╚Ťia de Frontier─â.

La eveniment au participat ┬ádl Ion Groza, pre╚Öedintele raionului Cahul, dl Vladimir Calm├«c, vicepre╚Öedintele raionului, dl Veaceslav Gar╚Ötea, ╚Öeful adjunct al Poli╚Ťiei de Frontier─â, dl Ion Foc╚Öa, ╚Öeful Direc╚Ťiei regionale SUD, reprezentan╚Ťi ai aceleia╚Öi direc╚Ťii ╚Öi tineri voluntari.

Pentru a familiariza tinerii prezen╚Ťi la eveniment cu activit─â╚Ťile de baz─â ale poli╚Ťiei de frontier─â, au fost prezentate ac╚Ťiuni specifice ce ╚Ťin de responsabilitatea poli╚Ťistului de fronter─â, exerci╚Ťii demonstrative cu c├óinii de serviciu, expozi╚Ťii ale mijloacelor tehnice ╚Öi echipamentului din dotarea Poli╚Ťiei de Frontier─â. De asemenea, voluntarii repartiza╚Ťi ├«n echipe ╚Öi corespunz─âtor domeniului specific de implicare ├«n controlul frontierei de stat, au avut posibilitatea de a asista ├«n procesul de supraveghere a frontierei pe ap─â, de patrulare pedestr─â ╚Öi de men╚Ťinere a regimului ├«n punctul de trecere a frontierei.

Distribuie articolul pe:
Load More Related Articles
Load More In Nout─â╚Ťi

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *