Home Nout─â╚Ťi La Cahul au r─âsunat ur─âri, aprecieri ╚Öi mul╚Ťumiri pentru efectivul Inspectoratului de Poli╚Ťie cu prilejul zilei lor profesionale

La Cahul au r─âsunat ur─âri, aprecieri ╚Öi mul╚Ťumiri pentru efectivul Inspectoratului de Poli╚Ťie cu prilejul zilei lor profesionale

0
6
390

Ast─âzi, 18 decembrie 2018, ├«n incinta Consiliului raional Cahul, a avut loc festivitatea solemn─â dedicat─â Zilei Poli╚Ťiei Na╚Ťionale, eveniment organizat de Inspectoratul de Poli╚Ťie Cahul ce marcheaz─â 28 de ani de la crearea Poli╚Ťiei Na╚Ťionale.

La eveniment au fost invita╚Ťi pre╚Öedintele raionului Cahul, Ion Groza, deputatul ├«n Parlamentul Republicii Moldova, Elena Bacalu, reprezentan╚Ťi ai administra╚Ťiei raionului, serviciilor desconcentrate ╚Öi descentralizate, primarii localit─â╚Ťilor ╚Öi desigur efectivul IP Cahul, veterani ai poli╚Ťiei.

S─ârb─âtoarea a fost deschis─â de c─âtre ╚śeful Inspectoratului de Poli╚Ťie Cahul, dl Iurii Briceag, care a venit cu un mesaj de felicitare adresat poli╚Ťi╚Ötilor care zi de zi ├«╚Öi risc─â via╚Ťa ├«n serviciul cet─â╚Ťenilor ╚Öi pentru a ap─âra ordinea de drept. De asemenea ╚Öi invita╚Ťii de onoare au exprimat mesaje de mul╚Ťumire ╚Öi recuno╚Ötin╚Ť─â poli╚Ťi╚Ötilor prezen╚Ťi la eveniment.

Pre╚Öedintele raionului Cahul, Ion Groza, a mul╚Ťumit tuturor poli╚Ťi╚Ötilor pentru seriozitatea, disciplina ╚Öi profesionalismul de care au dat dovad─â ├«n ├«ndeplinirea misiunilor de serviciu, veteranilor poli╚Ťi╚Öti care nu au cedat ╚Öi au mers mai departe c├ót ╚Öi familiilor acestora pentru ├«n╚Ťelegere, sus╚Ťinere ╚Öi r─âbdarea demonstrat─â.

Distribuie articolul pe:
Load More Related Articles
Load More In Nout─â╚Ťi

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *