Home Nout─â╚Ťi Anun╚Ťuri INVITA╚ÜIE la cea de a II-a edi╚Ťie a expozi╚Ťiei ÔÇťREPUBLICA MOLDOVA PREZINT─éÔÇŁ la Bra╚Öov, Rom├ónia

INVITA╚ÜIE la cea de a II-a edi╚Ťie a expozi╚Ťiei ÔÇťREPUBLICA MOLDOVA PREZINT─éÔÇŁ la Bra╚Öov, Rom├ónia

0
0
152

Camera de Comer╚Ť ╚Öi Industrie a Republicii Moldova (CCI a RM) v─â invit─â s─â participa╚Ťi la cea de a II-a edi╚Ťie a expozi╚Ťiei ÔÇťREPUBLICA MOLDOVA PREZINT─éÔÇŁ la Bra╚Öov, Rom├ónia, care se va desf─â╚Öura ├«n perioada 14 ÔÇô 16 iunie 2019, ├«n Pia┼úa Sfatului din ora┼čul Bra┼čov.

Bra┼čov este unul dintre cele mai importante, puternice ╚Öi ├«nfloritoare ora╚Öe din cadrul economic rom├ónesc, cifra total─â de afaceri fiind de 8,96 mld. Euro, 54% din aceasta fiind realizat─â de companiile private cu capital str─âin. Conform acestor date, afacerile Bra┼čovului reprezint─â 33% din cifra de afaceri total─â a Rom├óniei.

Expozi╚Ťia ÔÇťREPUBLICA MOLDOVA PREZINT─éÔÇŁ a devenit o platform─â sigur─â pentru asigurarea ┼či crearea celor mai potrivite condi╚Ťii, necesare sus╚Ťinerii produc─âtorilor autohtoni ╚Öi promov─ârii imaginei Republicii Moldova.

Cu aceasta nou─â ini┼úiativ─â, propunem continuarea plas─ârii produselor moldovene╚Öti pe pia╚Ťa Rom├óniei ╚Öi amplific─ârii rela╚Ťiilor comercial-economice cu acest stat.

La eveniment sunt invita╚Ťi s─â participe agen╚Ťi economici din toate domeniile de activitate indiferent de regiunea ╚Ť─ârii. Ace╚Ötia vor avea posibilitatea s─â participe ╚Öi la programul dedicat mediului de afaceri ┼či investi┼úiilor ├«n cadrul c─âruia companiile moldovene┼čti vor avea stabilite ├«nt├ólniri B2B cu antreprenori din Rom├ónia.

Aranjamentele logistice de transport a pasagerilor și a mărfurilor vor fi organizate de către CCI a RM.

├Än contextul celor men╚Ťionate mai sus, doritorii de a participa sunt ruga╚Ťi s─â transmit─â cererea (descarc─â aici) de participare p├ón─â la data de 26 aprilie 2019.

Pentru mai multe informa╚Ťii contacta╚Ťi Direc╚Ťia Evenimente de Afaceri, T├órguri ╚Öi Expozi╚Ťii a Camerei de Comer╚Ť ╚Öi Industrie a RM, tel: (022) 210725, 238410, 211442, e-mail: carolina.chiper@chamber.md ; tatiana.ranga@chamber.md

Distribuie articolul pe:
Load More Related Articles
Load More In Anun╚Ťuri

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *