Home Nout─â╚Ťi ├Än comuna G─âv─ânoasa a fost inaugurat un teren de minifotbal

În comuna Găvănoasa a fost inaugurat un teren de minifotbal

0
0
665

La 14 septembrie 2018, în satul Găvănoasa a fost inaugurat un teren de minifotbal, eveniment care a reprezentat un motiv de bucurie pentru localnici și în special pentru copiii acestora.

Copiii ╚Öi tinerii din comun─â pot juca acum fotbal ├«n condi╚Ťii mai bune. Terenul a fost amenajat ├«n locul vechiului teren de fotbal, fiind dotat cu un covor de iarb─â artificial─â ╚Öi o tribun─â cu 40 de locuri.

├Än cadrul festivit─â╚Ťii de inaugurare au fost prezen╚Ťi Ion Groza, pre╚Öedintele raionului Cahul, Elena Bacalu, deputat ├«n Parlamentul Republicii Moldova, Mircea Cojocari, reprezentatul Federa╚Ťiei Moldovene╚Öti de Fotbal, Vadim Ivanov, primarul comunei G─âv─ânoasa, Ghenadie Foc╚Öa, primarul satului Iujnoe, preotul din localitate, administra╚Ťia gimnaziului din comun─â, copii ╚Öi tineri, localnici.

Primul gol ├«n poarta noului teren a fost ├«nscris de pre╚Öedintele raionului, Ion Groza, sub sus╚Ťinerea copiilor, tinerilor ╚Öi celor dou─â echipe de fotbali╚Öti ale gimnaziului din comun─â, care abia a╚Öteptau s─â ├«nceap─â un meci real de fotbal pe terenul recent inaugurat.

Distribuie articolul pe:
Load More Related Articles
Load More In Nout─â╚Ťi

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *