Home Achizi╚Ťii publice ├Än aten╚Ťia autorit─â╚Ťilor contractante din raionul Cahul

├Än aten╚Ťia autorit─â╚Ťilor contractante din raionul Cahul

0
0
312

Prin prezenta, ├«n conformitate cu Ordinul┬á nr. 193 ┬á┬ádin data de 27.11.2018 ┬áparvenit─â de la Ministerul Finan╚Ťelor al Republicii Moldova, Consiliul raional Cahul v─â aduce la cuno╚Ötin╚Ť─â urm─âtoarele: ├Än scopul asigur─ârii ├«nregistr─ârii contractelor de achizi╚Ťii publice (cu excep╚Ťia achizi╚Ťiilor de valoare mic─â) de c─âtre trezoreriile regionale ├«n perioada 27 noiembrie ÔÇô 27 decembrie 2018.

  1. Autorit─â╚Ťile contractante finalizeaz─â procesul de atribuire a contractelor de achizi╚Ťie public─â cu adoptarea Deciziei de atribuire a contractului de achizi╚Ťie public─â ╚Öi transmiterea acesteia ├«n adresa Agen╚Ťiei Achizi╚Ťii Publice (bap@tender.gov.md) pentru procesarea datelor cu privire la achizi╚Ťie, nu mai t├órziu de 3 zile de la adoptarea Deciziei.
  2. Autorit─â╚Ťile contractante ├«ntocmesc Darea de seam─â cu privire la procedura de achizi╚Ťie public─â ╚Öi o transmit ├«n adresa Agen╚Ťiei Achizi╚Ťii publice (bap@tender.gov.md) pentru procesarea datelor cu privire la contractele de achizi╚Ťii publice, dup─â expirarea termenului de a╚Öteptare conform art. 32 al Legii 131/2015 privind achizi╚Ťiile publice ╚Öi semnarea contractelor de achizi╚Ťie public─â.
  3. Agen╚Ťia Achizi╚Ťii Publice proceseaz─â datele cu privire la procedura de achizi╚Ťie ╚Öi contractele de achizi╚Ťii publice ├«ncheiate, plas├ónd informa╚Ťia corespunz─âtoare ├«n directoriul ,,Transparen╚ŤaÔÇŁ, rubrica ,,Contracte atribuiteÔÇŁ de pe pagina web a agen╚Ťiei Achizi╚Ťii Publice (https://tender.gov.md/ro/contracte-atribuite), ├«n termen de 3 zile lucr─âtoare.
  4. Autoritatea contractant─â prezint─â contractul de achizi╚Ťie public─â ├«n format de h├órtie ├«n adresa trezoreriei regionale pentru ├«nregistrarea acestuia, doar dup─â ce informa╚Ťia cu privire la procedura de achizi╚Ťie ╚Öi contractele de achizi╚Ťie public─â atribuite sunt plasate ├«n directoriul ,,Transparen╚ŤaÔÇŁ, rubrica ,,Contracte atribuiteÔÇŁ de pe pagina web a Agen╚Ťiei Achizi╚Ťii Publice(https://tender.gov.md/ro/contracte-atribuite).
  5. Trezoreria regional─â, la recep╚Ťionarea contractelor de achizi╚Ťie public─â contrapune datele contractului de achizi╚Ťie public─â cu informa╚Ťia din rubrica ,,Contracte atribuiteÔÇŁ, directoriul ,,Transparen╚ŤaÔÇŁ, de pe pagina web a Agen╚Ťiei Achizi╚Ťii Publice (https://tender.gov.md/ro/contracte-atribuite) ╚Öi ├«nregistreaz─â contractul doar ├«n cazul ├«n care contractul corespunde cu informa╚Ťia de pe pagina web a agen╚Ťiei Achizi╚Ťii Publice.
  6. ├Än cazul ├«n care nu exist─â informa╚Ťie pe pagina web a Agen╚Ťiei Achizi╚Ťii Publice sau informa╚Ťia difer─â, Trezoreria restituie contractul de achizi╚Ťie public─â f─âr─â ├«nregistrarea acestuia, cu indicarea motivului.
  7. Modelele de Decizie de atribuire a contractului de achizi╚Ťie public─â ╚Öi a D─ârii de seam─â pot fi desc─ârcate din rubrica ,,Modele de documenteÔÇŁ, directoriul ,,DocumenteÔÇŁ, de pe pagina web a Agen╚Ťiei Achizi╚Ťii Publice (https://tender.gov.md/ro/documente/modele– de-documente).
Distribuie articolul pe:
Load More Related Articles

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *