Home Nout─â╚Ťi Gala Ini╚Ťiativelor de Tineret 2017

Gala Ini╚Ťiativelor de Tineret 2017

0
1
670

La data de 12 septembrie 2017, ├«n parcul central ÔÇ×Grigore VieruÔÇŁ┬á din mun. Cahul, s-a desf─â╚Öurat cea de-a IV-a edi╚Ťie a Programului de Granturi Mici, organizat─â de Fondul pentru Tineri Cahul. ┬á├Än cadrul ceremoniei de ├«nm├ónare a rezultatelor proiectelor de ini╚Ťiativ─â au fost celebra╚Ťi tinerii ╚Öi ini╚Ťiativele care au produs transform─âri ├«n comunit─â╚Ťile respective la nivel local.

Consiliul Raional Cahul, fiind unul din partenerii ╚Öi finan╚Ťatorii proiectelor de ini╚Ťiativ─â a tinerilor din Cahul, a fost reprezentat la eveniment de c─âtre dl Vladimir Calm├«c, vicepre╚Öedintele raionului, Alexandru Popov, ╚Öef Serviciul tineret ╚Öi sport, ┬á╚Öi dna Lilia Moraru, ╚Öef Direc╚Ťia asisten╚Ť─â social─â ╚Öi protec╚Ťia familiei, care au ├«nm├ónat grupurilor de ini╚Ťiativ─â diplome de participare ╚Öi implementare a proiectelor ├«n cadrul Programului de Granturi Mici.

├Än acest an, 11 grupuri de ini╚Ťiativ─â din diferite localit─â╚Ťi au beneficiat de Programul de Granturi Mici. Cele mai multe proiecte au abordat ┬áteme legate de participarea activ─â a tinerilor ├«n comunitate ╚Öi aspecte legate de ├«nv─â╚Ťare nonformal─â, formare personal─â ╚Öi profesional─â.

Distribuie articolul pe:
Load More Related Articles
Load More In Nout─â╚Ťi

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *