Home Nout─â╚Ťi Economic Forumul Interna╚Ťional de Afaceri ÔÇŁInvesti╚Ťii ├«n afaceri, investi╚Ťii ├«n viitorÔÇŁ, desf─â╚Öurat ├«n premier─â la Cahul

Forumul Interna╚Ťional de Afaceri ÔÇŁInvesti╚Ťii ├«n afaceri, investi╚Ťii ├«n viitorÔÇŁ, desf─â╚Öurat ├«n premier─â la Cahul

0
15
1,004

La 1 februarie 2018, la Cahul s-a desf─â╚Öurat ├«n premier─â Forumul Interna╚Ťional de Afaceri cu genericul ÔÇŁInvesti╚Ťii ├«n afaceri, investi╚Ťii ├«n viitorÔÇŁ, care a ├«ntrunit circa 250 de participan╚Ťi din ╚Ťar─â ╚Öi de peste hotare.

ÔÇŁEste un eveniment care va aduce o contribu╚Ťie semnificativ─â la eforturile depuse pentru consolidarea continu─â a rela╚Ťiilor dintre ╚Ť─ârile participante la acest forum. Raionul Cahul ├«╚Öi dore╚Öte parteneriate ╚Öi proiecte comune, care s─â sus╚Ťin─â cu prioritate dezvoltarea economiei locale. De fapt, raionul Cahul are mult poten╚Ťial ├«n dezvoltarea economic─â, dar cel mai mare ╚Öi de pre╚Ť poten╚Ťial al raionului sunt oameniiÔÇŁ a declarat dl Ion Groza, pre╚Öedintele raionului Cahul.

Forumul a fost organizat de Camera de Comer╚Ť ╚Öi Industrie a Republicii Moldova cu suportul Re╚Ťelei Europene a ├Äntreprinderilor (Enterprise Europe Network), autorit─â╚Ťilor publice centrale ╚Öi locale ╚Öi a actorilor interna╚Ťionali, inclusiv institu╚Ťii publice ╚Öi organiza╚Ťii de sus╚Ťinere a business-ului.

Evenimentul a avut drept scop promovarea imaginii ╚Ť─ârii pe arena interna╚Ťional─â, precum ╚Öi a economiei autohtone drept o loca╚Ťie atractiv─â pentru dezvoltarea afacerilor ╚Öi investi╚Ťiilor, prin stabilirea ╚Öi consolidarea rela╚Ťiilor economice ├«ntre agen╚Ťii economici din regiunea de sud a ╚Ť─ârii ╚Öi poten╚Ťiali parteneri de peste hotare, ca rezultat al platformei de discu╚Ťii create ╚Öi oportunit─â╚Ťilor investi╚Ťionale din regiune prezentate.

├Än acest context, au fost discutate ╚Öi prezentate subiecte de actualitate pentru investitori din diverse sectoare precum agricultura, industria agro-alimentar─â, sectorul construc╚Ťii, industrii creative, textile, tehnologii informa╚Ťionale ╚Öi comunica╚Ťii, etc. Apoi a urmat sesiunea de ├«ntrevederi bilaterale de afaceri B2B dintre reprezentan╚Ťii mediului de afaceri autohton ╚Öi str─âin.

Distribuie articolul pe:
Load More Related Articles
Load More In Economic

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *