Home Nout─â╚Ťi Delega╚Ťia raionului Cahul ├«n vizit─â ├«n Polonia

Delega╚Ťia raionului Cahul ├«n vizit─â ├«n Polonia

0
9
1,915

La invita╚Ťia omologului s─âu, dl Henryk Matej, pre╚Öedintele raionului Zamosc din Polonia, dl Ion Groza, pre╚Öedintele raionului Cahul a ├«ntreprins o vizit─â de lucru ├«n Polonia ├«nso╚Ťit de vicepre╚Öeintele raionului, Vladimir Calm├«c ╚Öi consilierul raional Andrian Galaju.

├Än cadrul vizitei ├«ntreprinse delega╚Ťia raionului Cahul a participat la festivit─â╚Ťile dedicate celei de-a 20-a anivers─âri a fond─ârii raionului ╚Öi a celei de-a 100-a anivers─âri a autoguvern─ârii publice a statului Polonez independent. Astfel conducerea raionului Cahul a luat parte la ╚Öedin╚Ťa solemn─â a Consiliului raional Zamosc, dedicat─â acestor evevnimente importante pentru ├«ntreaga Polonie, a vizitat unul dintre spitalele pentru asisten╚Ť─â social─â destinat─â persoanelor cu handicap, un centru cultural raional unde s-a desf─â╚Öurat un festival de caritate pentru a sprijini persoanele cu dizabilit─â╚Ťi, reprezentan╚Ťii raionului Cahul fiind impresiona╚Ťi de receptivitatea societ─â╚Ťii privitor la aceast─â categorie de oameni.

De asemenea, au avut loc mai multe ├«nt├ólniri cu conducerea raionului Zamosc, reprezentan╚Ťi ai delega╚Ťiilor din Germania ╚Öi Ucraina, cu scopul de a stabili rela╚Ťii reciproc avantajoase, leg─âturi de afaceri ╚Öi economice.

La r├óndul s─âu, dl Ion Groza a invitat omologul s─âu din Zamosc, Polonia, noii prieteni din Germania ╚Öi Ucraina s─â viziteze ├«n viitorul apropiat raionul Cahul, ace╚Ötia primind cu recuno╚Ötin╚Ť─â invita╚Ťia.

Distribuie articolul pe:
Load More In Nout─â╚Ťi

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *