Home Nout─â╚Ťi Consiliul Raional Cahul convocat ├«n ╚Öedin╚Ť─â ordinar─â

Consiliul Raional Cahul convocat ├«n ╚Öedin╚Ť─â ordinar─â

0
0
642

La data de 21 decembrie 2017, s-a desf─â╚Öurat ╚Öedin╚Ťa ordinar─â a Consiliului Raional Cahul. La ╚Öedin╚Ť─â au participat consilierii raionali, ╚Öefii subdiviziunilor din subordinea Consiliului Raional, ai serviciilor desconcentrate ╚Öi primarii localit─â╚Ťilor. Din cei 35 consilieri ale╚Öi, au fost prezen╚Ťi 32, iar ╚Öedin╚Ťa a fost prezidat─â de doamna consilier Tatiana Seredenco.

├Än ordinea de zi au fost ├«ncluse 48 proieccte de decizii. Astfel, ├«n cadrul ╚Öedin╚Ťei ordinare a fost aprobat ├«n a doua lectur─â bugetul raional Cahul pe anul 2018, programul de activitate a Consiliului Raional pe anul 2018, un Acord de Parteneriat, organigrama ╚Öi statele de personal ale Centrelor de S─ân─âtate din localit─â╚Ťile raionului. De asemenea, s-a┬á examinat ╚Öi aprobat subiectele cu privire la insituirea ÔÇŁCentrului de Tineret CahulÔÇŁ, reorganizarea unor institu╚Ťii reziden╚Ťiale, acordul de colaborare dintre Asocia╚Ťia ob╚Öteasc─â ÔÇŁConcordia. Proiecte socialeÔÇŁ ╚Öi Consiliul Raional Cahul, operate modific─âri ale unor decizii adoptate anterior.

Toate proiectele de decizii examinate au fost aprobate în plenul Consiliului.

Apari╚Ťia surprinz─âtoare a cetei b─ârb─âte╚Öti ÔÇŁMoc─âna╚ÖiiÔÇŁ din satul Slobozia Mare ╚Öi a cetei de colind─âtori de copii ╚Öi adul╚Ťi ai Centrului raional de crea╚Ťie┬á ÔÇŁUniversulÔÇŁ au creat o atmosfer─â inedit─â de s─ârb─âtoare de la ultima ╚Öedin╚Ť─â a Consiliului Raional Cahul din anul 2017. Astfel, cetele de ur─âtori, cu cojoace, buhai ╚Öi capra, cu clopo╚Ťei, bici ╚Öi acordeoane, au venit cu ur─âturi speciale, prin care au urat s─ân─âtate ╚Öi mul╚Ťi ani func╚Ťionarilor din raion. La r├óndul lor, reprezentan╚Ťii raionului au oferit colind─âtorilor ╚Öi ur─âtorilor colaci, dulciuri, cum se cuvine unei gazde s─â mul╚Ťumeasc─â.

Distribuie articolul pe:
Load More Related Articles
Load More In Nout─â╚Ťi

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *