Home Nout─â╚Ťi Conferin╚Ťa Clusterelor Consor╚Ťiul ÔÇŁDun─ârea de JosÔÇŁ- Inovare ╚Öi Cooperare

Conferin╚Ťa Clusterelor Consor╚Ťiul ÔÇŁDun─ârea de JosÔÇŁ- Inovare ╚Öi Cooperare

0
0
309

La 5 decembrie 2018, ├«n incinta Universit─â╚Ťii Danubius din Gala╚Ťi, s-a desf─â╚Öurat conferin╚Ťa clusterelor Consor╚Ťiul ÔÇŁDun─ârea de JosÔÇŁ – Inovare ╚Öi Cooperare, unde au participat vicepre╚Öedintele raionului, Vlad C─â╚Öuneanu ├«nso╚Ťit de Anatol Nebunu ╚Öi Artur Nebunu, managerul Incubatorului de Afaceri.

├Än cadrul evenimentului a fost prezentat Clusterul ÔÇŁCahul CreativÔÇŁ lansat oficial la 10 septembrie 2018 ├«n Cahul ├«n componen╚Ťa reprezentan╚Ťilor: Consiliul Raional, Prim─âria Cahul, Centrul de business din Cahul, reziden╚Ťii IMM ai Incubatorului de Afaceri Cahul, Universitatea de Stat ÔÇŁB.P.Ha╚ÖdeuÔÇŁ, Colegiile Profesionale nr. 1 ╚Öi 2, agen╚Ťi economici din agricultur─â, din domeniul IT, reclam─â ╚Öi design.

Obiectivele conferin╚Ťei au fost de a stabili rela╚Ťii de colaborare cu Clusterele din Rom├ónia, stabilirea parteneriatelor cu clusterele ╚Öi din alte ╚Ť─âri pentru preluarea de experien╚Ť─â, atragere de fonduri europene pentru dezvoltarea membrilor clusterelor.

Distribuie articolul pe:
Load More Related Articles
Load More In Nout─â╚Ťi

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *