Home Nout─â╚Ťi Cel mai mare eveniment de afaceri al anului – Moldova Business Week 2017 va avea loc ├«n octombrie

Cel mai mare eveniment de afaceri al anului – Moldova Business Week 2017 va avea loc ├«n octombrie

0
0
563

Comunitatea de afaceri din Republica Moldova, investitori locali ╚Öi str─âini, ├«mpreun─â cu autorit─â╚Ťile statului ╚Öi partenerii de dezvoltare se reunesc ├«n cadrul unui amplu eveniment economic ÔÇô Moldova Business Week 2017, care va avea loc ├«n perioada 3-6 octombrie a.c. S─âpt─âm├óna de afaceri este organizat─â de Ministerul Economiei ╚Öi Infrastructurii ╚Öi Organiza╚Ťia de Atragere a Investi╚Ťiilor ╚Öi Promovare a Exportului (MIEPO), sub egida Primului Ministru al Republicii Moldova.

Edi┼úia din anul curent va cuprinde dou─â componente mari ÔÇô investi╚Ťii ╚Öi export, ambele cu o agend─â consistent─â de evenimente pe subiectele de interes major pentru mediul de afaceri din Moldova, sesiuni B2B ┼či platforme de conexiune direct─â cu investitorii str─âini. ├Än cadrul ÔÇ×Moldova Business Week 2017ÔÇŁ sunt planificate 30 de evenimente de afaceri, structurate pe 12 paneluri de discu╚Ťii, care vor fi sus╚Ťinute de 50 de speakeri ├«n fa╚Ťa a circa 1000 de participan╚Ťi.

├Än cadrul conferin╚Ťelor se va discuta despre poten╚Ťialul investi╚Ťional ╚Öi de export din principalele sectoare industriale ÔÇô agroalimentar, industria u╚Öoar─â ╚Öi automotiv─â, IT&BPO, precum ╚Öi tendin╚Ťele ├«n domeniul legisla╚Ťiei fiscal, vamale, finan╚Ť─ârilor, privatiz─ârii, for╚Ťei de munc─â etc.

Moldova Business Week 2017 va g─âzdui, de asemenea, 2 forumuri economice – Forul de afaceri moldo-italian, care va avea loc pe 4 octombrie ╚Öi Forul Exportatorilor de pe 5 octombrie, vizite la produc─âtorii mari din sectorul agroalimentar, textile, ├«mbr─âc─âminte, ├«nc─âl╚Ť─âminte ╚Öi piele, precum ╚Öi o prezentare a obiectelor expuse la privatizare.

Pe 6 octombrie, ├«n cadrul Conferin╚Ťei interna╚Ťionale a IMM-urilor vor fi abordate oportunit─â╚Ťile de dezvoltare economic─â regional─â, iar la final vor fi premia╚Ťi cei mai buni antreprenori din sectorul IMM.

Companiile interesate se pot ├«nregistra la Moldova Business Week 2017 pe pagina web a evenimentului –┬áhttp://mbw.md/ro/start//

Distribuie articolul pe:
Load More Related Articles
Load More In Nout─â╚Ťi

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *