Home Nout─â╚Ťi Azilul pentru b─âtr├óni din satul Moscovei – gata de a sus╚Ťine o b─âtr├óne╚Ťe frumoas─â ╚Öi lini╚Ötit─â

Azilul pentru b─âtr├óni din satul Moscovei – gata de a sus╚Ťine o b─âtr├óne╚Ťe frumoas─â ╚Öi lini╚Ötit─â

0
5
1,401

Azi, 29 ianuarie 2018, a fost inaugurat noul Azil raional din satul Moscovei pentru persoane ├«n v├órst─â ╚Öi cu dizabilit─â╚Ťi. De azi ├«nainte, b─âtr├ónii reziden╚Ťi ╚Öi al╚Ťii care vor fi plasa╚Ťi aici, vor avea parte de condi╚Ťii de trai mult mai bune.

La eveniment au participat dl Ion Groza, pre╚Öedintele raionului, dna Elena Bacalu, deputat ├«n Parlamentul Republicii Moldova, vicepre╚Öedin╚Ťii raionului ┬áVladimir Calm├«c, Vlad C─â╚Öuneanu ╚Öi Sergiu Drangoi, reprezentan╚Ťi ai Consiliului Raional, reprezentan╚Ťi ai Bisericii Ortodoxe, reprezentan╚Ťi ai administra╚Ťiei publice locale ╚Öi cet─â╚Ťeni din localitate.

├Än acest context, au fost adresate cuvinte de apreciere tuturor celor care au sus╚Ťinut ╚Öi depus efort pentru deschiderea c─âminului. De asemenea, b─âtr├ónilor caza╚Ťi li s-a urat o b─âtr├óne╚Ťe u╚Öoar─â ╚Öi lini╚Ötit─â ├«n cadrul acestui azil. Pentru a crea ambian╚Ťa de s─ârb─âtoare ╚Öi a aduce z├ómbet pe fe╚Ťele beneficiarilor, a fost prezentat de c─âtre un grup de copii un program artistic.

Azilul de la Moscovei este unic dup─â condi╚Ťiile care sunt create pentru persoanele ├«n etate ╚Öi are o capacitate de 25 de locuri. Lucr─ârile de renovare ╚Öi utilare a institu╚Ťiei au costat circa 4,7 milioane lei ╚Öi au fost finan╚Ťate integral de Consiliul Raional Cahul. Azilul este dotat cu mobilier ╚Öi utilaj nou, grupuri sanitare moderne, adaptat cu balustrade pentru beneficiarii cu dificult─â╚Ťi ├«n deplasare.

Distribuie articolul pe:
Load More Related Articles
Load More In Nout─â╚Ťi

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *