Home Nout─â╚Ťi APEL c─âtre reprezentan╚Ťii ONG, membrii grupurilor de ini╚Ťiativ─â ╚Öi reprezentan╚Ťi ai mediului de afaceri

APEL c─âtre reprezentan╚Ťii ONG, membrii grupurilor de ini╚Ťiativ─â ╚Öi reprezentan╚Ťi ai mediului de afaceri

0
1
617

La data de 25 aprilie, Consiliul Raional Cahul a lansat ideea cre─ârii unui consiliu de participare (Consiliului Raional pentru Participare) –┬á organ consultativ al autorit─â╚Ťii locale de nivelul II.

Astfel, reprezentan╚Ťii organiza╚Ťiilor nonguvernamentale, membrii grupurilor de ini╚Ťiativ─â, dar ╚Öi reprezentan╚Ťi ai mediului de afaceri din raionul Cahul sunt ├«ncuraja╚Ťi s─â se expun─â cu privire la regulamentul de activitate a Consiliului Raional pentru Participare (link) p├ón─â pe data de 15 mai.

Documentul urmeaz─â s─â fie aprobat la viitoarea ╚Öedin╚Ť─â a Consiliului Raional Cahul.

Totodat─â, organiza╚Ťiile ╚Öi persoanele interesate de a participa ├«n calitate de membru al Consiliului Raional pentru Participare sunt ├«ndemnate s─â expedieze CV-ul organiza╚Ťiei/CV-ul personal, dar ╚Öi o scrisoare de inten╚Ťie la adresa po╚Ötei electronice consiliulraional@cahul.md┬á cu men╚Ťiunea ÔÇ×Consiliul Raional pentru ParticipareÔÇŁ.

Men╚Ťion─âm c─â activitatea face parte din cadrul programului ÔÇ×Ini┼úiativa comun─â de promovare a oportunit─â┼úilor egaleÔÇŁ, a c─ârui scop este de a ├«mbun─ât─â╚Ťi via╚Ťa popula┼úiei din Republica Moldova, inclusiv a celor mai marginalizate grupuri, femei ┼či b─ârba┼úi, prin politici publice mai incluzive.

Ini┼úiativa comun─â de promovare a oportunit─â┼úilor egale este implementat─â de Funda╚Ťia Est-European─â ┼či Centrul ÔÇťParteneriat pentru DezvoltareÔÇŁ cu sprijinul financiar oferit de Agen╚Ťia Elve╚Ťian─â pentru Dezvoltare ╚Öi Cooperare (SDC) ╚Öi Guvernul Suediei.

Distribuie articolul pe:
Load More Related Articles

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *