Home Nout─â╚Ťi Anun╚Ťuri Anun╚Ť! T├órgul anual interna╚Ťional ÔÇťBAZAR 2018ÔÇŁ

Anun╚Ť! T├órgul anual interna╚Ťional ÔÇťBAZAR 2018ÔÇŁ

0
0
320

Camera de Comer╚Ť ╚Öi Industrie a Republicii Moldova are pl─âcerea de a V─â informa c─â la data de┬á20 noiembrie 2018, ├«n incinta┬áPalatului Na╚Ťiunilor Unite cu sediul┬ála Geneva┬áva avea loc┬áT├«rgul anual interna╚Ťional ┬źBAZAR 2018┬╗┬áÔÇô un eveniment la care sunt expuse produse alimentare, textile, de me╚Öte╚Öug─ârit ╚Öi alte produse na╚Ťionale reprezentative.

Evenimentul atrage un num─âr considerabil de vizitatori din comunitatea interna╚Ťional─â, oficiali din majoritatea ╚Ť─ârilor membre ale ONU, constituind un bun prilej de promovare a imagini ╚Ť─ârii noastre, a produc─âtorilor autohtoni ╚Öi a produselor de calitate fabricate pe teritoriul Republicii Moldova.

├Än acest context, dac─â acest eveniment prezint─â interes pentru dvs. ╚Öi dori╚Ťi ca produsele ╚Öi/sau materiale informative aferente companiei dvs. s─â se reg─âseasc─â la standul de ╚Ťar─â al Republicii Moldova, v─â pute╚Ťi apropia la sediul CCI a RM pentru a le transmite. Reprezentan╚Ťa Permanent─â a RM pe l├óng─â oficiul ONU din Geneva ├«╚Öi asum─â transportarea produselor ╚Öi materialelor informative.

Termen limita de transmitere a produselor si materialelor ÔÇô Vineri, 9 Noiembrie 2018, ora. 16.00.

Adresa: Chi╚Öin─âu, bd. ╚śtefan cel Mare 151, et.2 bir. 9

Informa╚Ťii suplimentare le pute╚Ťi ob╚Ťine la nr. de tel.:┬á 022 21 14 42 / 0 22 21 07 25, persoana de contact: Cristina ADAM, specialist Direc╚Ťia Evenimente de Afaceri, T├órguri ╚Öi Expozi╚Ťii Camera de Comer╚Ť ╚Öi Industrie a Republicii Moldova. RM.

Distribuie articolul pe:
Load More Related Articles

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *