ANUNȚ!

0
0
873

V─â aducem spre cuno╚Ötin╚Ť─â c─â Agen╚Ťia pentru Inovare ╚Öi Transfer Tehnologic (AITT) anun╚Ť─â despre desf─â╚Öurarea concursului proiectelor de inovare ╚Öi transfer tehnologic pentru anul ┬á2018, ┬áav├«nd drept scop stimularea ╚Öi dezvoltarea ├«ntreprinderilor inova╚Ťionale prin realizarea transferului de tehnologii.

Ideea inova╚Ťional─â trebuie s─â corespund─â unuia din urm─âtoarelor domenii:

– Energie alternativ─â ╚Öi eficien╚Ťa energetic─â;

– Construc╚Ťii durabile;

– Materiale noi;

– Tehnologii informa╚Ťionale;

– Tehnologii alimentare;

– Agricultur─â ecologic─â;

– S─ân─âtate ╚Öi biomedicin─â,

La finalizarea concursului vor fi selectate cele mai reu╚Öite proiecte de inovare ╚Öi transfer tehnologic, care vor beneficia de finan╚Ťare din bugetul de stat ├«n volum de p├«n─â la 50% din costul proiectului ╚Öi p├«n─â la 1 mln. lei pentru un an de implementare a proiectului. Durata de realizare a proiectelor de inovare ╚Öi transfer tehnologic este de p├«na la 2 ani.

AITT va invit─â s─â participa╚Ťi la concurs prin ini╚Ťierea unei propuneri de proiect de inovare ╚Öi transfer tehnologic ╚Öi depunerea dosarului cu documentele necesare la sediul AITT, sec╚Ťia Transfer Tehnologic.

Informa╚Ťii suplimentare despre concurs ╚Öi documentele necesare pentru aplicarea la concurs le pute╚Ťi g─âsi pe pagina web a Agen╚Ťiei www.aitt.md ╚Öi la num─ârul de contact (022) 88 25 69.

 Termenul limită de aplicare la concurs este 31 octombrie 2017.

Distribuie articolul pe:
Load More Related Articles
Load More In Anun╚Ťuri

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *