Home Nout─â╚Ťi Acord de parteneriat privind dezvoltarea Centrului de Tineret raional Cahul

Acord de parteneriat privind dezvoltarea Centrului de Tineret raional Cahul

0
3
1,057

La 13 martie curent, ├«n incinta Casei Guvernului, Ministerul Educa╚Ťiei, Culturii ╚Öi Cercet─ârii a semnat Acorduri bilaterale privind dezvoltarea Centrelor de Tineret cu 11 autorit─â╚Ťi ale administra╚Ťiei publice locale de nivelul II. Consiliul Raional Cahul a fost reprezentat la eveniment de pre╚Öedintele raionului, Ion Groza, ╚Öi ╚Öeful Serviciului tineret ╚Öi sport, Alexandru Popov.

├Än acest context, pre╚Öedintele raionului, dl Ion Groza, ╚Öi Ministrul Educa╚Ťiei, Culturii ╚Öi Cercet─ârii, dna Monica Babuc, au semnat Acordul de parteneriat privind dezvoltarea Centrului de Tineret la Cahul, care va sus╚Ťine tinerii prin dezvoltarea activit─â╚Ťilor de consiliere, de educare, de orientare profesional─â, de mentorat, de petrecere a timpului liber, c├ót ╚Öi multor altor activit─â╚Ťi de care tinerii din raion sunt preocupa╚Ťi.

Semnarea acordurilor a fost realizat─â ├«n contextul implement─ârii Programului de Dezvoltare a Centrelor de Tineret pentru anii 2017-2021, al c─ârui scop este consolidarea capacit─â┼úilor institu┼úionale care ar permite dezvoltarea ┼či extinderea teritorial─â a serviciilor de tineret, astfel ├«nc├ót s─â fie sporit num─ârul de tineri beneficiari.

Distribuie articolul pe:
Load More In Nout─â╚Ťi

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *