Home Nout─â╚Ťi A fost lansat proiectul ÔÇ×Cahul ÔÇô Capitala Tineretului-2018ÔÇŁ

A fost lansat proiectul ÔÇ×Cahul ÔÇô Capitala Tineretului-2018ÔÇŁ

0
4
1,529

La 22 februarie 2018, ├«n Pia╚Ťa Independen╚Ťei din municipiul Cahul, a fost lansat proiectul ÔÇ×Cahul ÔÇô Capitala Na╚Ťional─â a Tineretului-2018ÔÇŁ. Astfel, ora╚Öul va beneficia timp de un an de un program diversificat de activit─â╚Ťi pentru tineri.

La evenimentul de lansare au participat tineri ╚Öi reprezentan╚Ťii autorit─â╚Ťile publice locale, ├«n persoana dlui Ion Groza, pre╚Öedintele raionului Cahul, ╚Öi Nicolae Dandi╚Ö, primarul municipiului Cahul. Tinerii prezen╚Ťi la s─ârb─âtoare au fost onora╚Ťi de prezen╚Ťa dlui Radu Obreja, Secretarul de Stat pe domeniul tineret ╚Öi sport al Ministerului Educa╚Ťiei, Culturii ╚Öi Cercet─ârii, care a ├«nm├ónat dlui primar trofeul ÔÇ×Capitala Na╚Ťional─â a TineretuluiÔÇŁ.

A urmat apoi un concert sus╚Ťinut de Alex Calancea, Guz, Andrei Glavan ╚Öi Dj Vitamin, care a culminat cu focuri de artificii ╚Öi lansarea ├«n aer a peste 400 de lampioane.

Evenimentul a fost organizat de Prim─âria municipiului Cahul ├«n parteneriat cu Consiliul Raional Cahul, AO ÔÇŁPerspectivaÔÇŁ, Centrul CONTACT, AO ÔÇŁACTIEÔÇŁ ╚Öi AO ÔÇŁPro ArtÔÇŁ.

 

Distribuie articolul pe:
Load More Related Articles
Load More In Nout─â╚Ťi

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *